Formel 1 på riktigt

Formel 1 eller bara F1 som man säger i vardagligt tal, är som kanske bekant biltävlingar på asfalterade vägar, med bilar som är speciellt byggda för just racingtävlingar – de är således ensitsiga eftersom det inte krävs någon kartläsare och eftersom det givetvis går fortare utan passagerarsäte och medföljande säte. Varje lopp brukar kallas för ett ”Grand prix” och hela världsmästerskapen helter officiellt FIA Formula One World Championchip.

formel1

Sporten

Sporten kommer från det som passande nog kallades för grand prix-racing, något som var populärt innan världskrig nummer två bröt ut. Det var först några år efter andra världskrigets avslut som det kom att kallas för Formel 1.

Formel 1 resor

Informationen i den där korta introduktionen hade du som motorsportfantast redan järnkoll på, du undrar förstås hur man på smidigast sätt kan få se Formel 1 på riktigt. För spontant kan det kännas ganska krångligt att åka på formel 1 resor det där med att ordna med flyg och boende, men kanske framförallt med biljett till själva evenemanget. Sportevenemangs-experten GO Sport Travel har lösningen för dig. De har en specialiserad verksamhet inriktad på paketresor till sportevenemang och däribland Formel 1 resor. Det du som kund behöver göra är att välja vars du vill åka och efter detta så ordnar de resten åt dig. Det finns oftast lite olika prisnivåer att välja bland, gällande biljetter och hotellstandard.

Om du vill ha mer information om vilka lopp du kan besöka, samt övrig information så kan du besöka deras hemsida här ovan. Där kan du även hitta andra typer av sport- och evenemangsresor.

Bookmark the permalink.