F1 en fantastisk motorsport

En del av oss gillar bara en typ av motorsport medans andra gillar flera olika sorters motorsport, oavsett så är motorsport fantastisk och vi som verkligen gillar den går in stenhårt för vår sport. F1 är en fantastisk motorsport enligt många.

Att följa Formel 1 går inte att jämföras med att kolla in fotboll eller annan typ av sport. Det är något speciellt med motorer och den fart och spänning som upplevs på banorna runt om. Man får sitt favoritstall och följer dessa förare hur dessa placerar sig inför ett race och under själva racet.

Man följer bloggar och annat för att få en hint om hur sitt favoritstall och förare sköter sig och hur de ligger till inför nästa tävling eller inför en ny säsong av Formel 1. För det mesta så följer man tävlingarna via sin dator eller TV program. Ibland så kanske man till och med åker iväg på en resa till en tävling för att få uppleva spänningen på plats och känna avgasröken och höra motorljudet live så att säga.

Det är en fest när Formel 1 säsongen drar igång igen och förväntningarna är höga på hur det ska gå. Vilka stall kommer att utmärka sig och vilka förare kommer att göra bäst ifrån sig.

 

Bookmark the permalink.